lördag 15 augusti 2009

Hösten smyger sig på...

Fy vilket väder det är ute nu....helt igenmullet och regnet bara vräker ner.
Men på nått konstigt sätt känns det ändå lite mysigt, det får mig att längta till hösten när det blir mörkare ute och man kurar ihop sig i soffan under en filt med en kopp varm te.
Jag har ju inte varit så aktiv här på bloggen, detta beror mest på att jag inte haft någon kamera tillgängligt, men nu har jag tagit en massa bilder med en lånad kamera så nu har jag "bunkrat" upp med bilder
så jag kan ha lite på lager ;)

Nu har jag äntligen fått upp min fina tallrikshylla som är specialbyggd av min otroligt duktiga snickar-pappa!
Det enda som fattas är krokar med mina beställda handgjordamuggar ifrån Marie Lindegren *längtar*

Hur fin som helst!

Är även klar i mitt skafferi,hittar tyvärr ingen "före-bild" men dom flesta vet väll hur ett skafferi kan se ut när det är riktigt oordning ;)
Så här blev iallafall resultatet!
Allting förvarar jag nu i glasburkar, tycker faktiskt att det känns fräschare nu än det gjorde innan när allt var i förpackningar. Sen har jag märkt allt med små söta trähjärtan som jag skrivit på.Såhär ser vårat kök ut, eller ja iallafall en del av det.
Känner mig lite hemsk mot min sambo som har tapetserat köket för ca 3 månader sen, börjar känna att vi skulle tagit en ljusare tapet istället ;)
Men eftersom jag valde nästan alla i resten av lägenheten så fick han välja i köket. Den är jättefint, men det är bara det att typ vitt hade ju
varit väldigt fint!
Har framfört detta för honom och han skakar bara på huvudet.
Så jag får väll helt enkelt acceptera den svart/bruna tapeten och välja vitt och vitt pärlspont i vårat framtida kök.


Nu är det inte långt kvar tills jag och Emmelie ska till
Formex-mässan!
Gud vad jag längtar det ska verkligen bli så himla roligt. Åh vad vi ska hitta fina saker som vi sen ska sälja i butiken .
Ska kolla om man får ta kort inne på mässan,isåfall ska jag lägga upp lite fina bilder här på bloggen så ni andra oxå kan få se allt spännande som hösten och vinter har att komma med!Kram så länge!


2 kommentarer:

Linda sa...

Vad fint ni har fått det! Nu blir jag avundsjuk med tanke på hur vårt skafferi ser ut...

Jörgen sa...

Fint, fint fint. Låter som vi får hitta på något hemma snart....*ler*